Σκοπευτικός Όμιλος Ιωαννίνων
28ης Οκτωβρίου 17, 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Τηλ. & Fax 26510 71307 – E-mail : skoi.ioan@gmail.com

Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.):

Πως μπορεί να γίνει κάποιος μέλος του ΣΚΟΙ;
Για να γίνει κάποιος μέλος του ΣΚΟΙ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνεί με το καταστατικό του και να του αρέσει η σκοποβολή.

Πως γίνεται η εγγραφή;
Για την εγγραφή απαιτούνται 4 φωτογραφίες μικρές, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και η συμπλήρωση δικαιολογητικών αυτοπροσώπως, στο γραφείο του ΣΚΟΙ.

Πόσο κοστίζει;
Η συνδρομή για το έτος 2021 είναι 150 Ευρώ. Πριν την εγγραφή, προτείνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί το σκοπευτήριο σε μέρα που υπάρχει αθλητική δραστηριότητα.

Παροχές;

  • Ο σύλλογος παρέχει μεγάλη ποικιλία όπλων κάθε διαμετρήματος
  • Διαθέτει για τους νέους σκοπευτές μέσα ατομικής προστασίας (ωτοασπίδες-βαλλιστικά γυαλιά)
  • Εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές για την ασφαλή χρήση των όπλων, τους κανόνες ασφαλείας του σκοπευτηρίου
  • Προπονητές για κάθε είδους σκοποβολής
  • Από την στιγμή της εγγραφής, πλήρη γραμματειακή υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό, διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών από την εγγραφή του μέλους έως την απόκτηση όπλου και στην συνέχεια την διατήρηση του
  • Εβδομαδιαία επικοινωνία με όλα τα μέλη μέσω SMS ή e-mail για ότι νεότερο υπάρχει στην νομοθεσία, εγκυκλίους της ομοσπονδίας, υπενθύμιση για τους αγώνες καθώς και προσωπική επικοινωνία για θέματα που τον αφορούν ατομικά

Σε τι αθλήματα δραστηριοποιείται ο ΣΚΟΙ;
Ο ΣΚΟΙ δραστηριοποιείται σε όλα τα αθλήματα σκοποβολής που γίνονται με ραβδωτά πυροβόλα όπλα (τυφέκια, πιστόλια, περίστροφα), στα αγωνίσματα του σταθερού στόχου και της πρακτικής σκοποβολής.

Που είναι το σκοπευτήριο;
Το ιδιόκτητο σκοπευτήριο του ΣΚΟΙ βρίσκεται στο Δήμο Ζίτσας του Νομού Ιωαννίνων, στο Δ.Δ. Κληματιάς, 19 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων – Δείτε τον παρακάτω χάρτη GOOGLE.

Η θέση του ιδιόκτητου σκοπευτηρίου μας:

Δείτε τη θέση του Σκοπευτηρίου ΣΚΟΙ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους